Kattints a képre!!

Összelapátolódott” a tuzséri csapat. Szó szerint, mivel a hétvégi elmaradt műfüves felkészülési meccs helyett a megye kettes egylet tagjai megragadták a rendelkezésre álló eszközöket és hó eltakarítási munkálatba lendültek, hogy ennek végeztével focizzanak egy jót. Hogy aztán a testmozgás után az új játékosok is be tudjanak „mutatkozni”…

Imhol a bizonyíték, hogy nem ijednek meg a munkától a tuzséri játékosok Fotó: tudósítónktól

A kondi növelőnek kiválóan alkalmas művelet is jelképezi, erősebb lehet a Nyírerdő csoport tizenegyedik helyén tanyázó legénység. Annál is inkább, mert öt régi-új futballista szegődött télen a Tisza-partiakhoz. A kapus Nagy Dávid az Újdombrádtól, a csatár Boda Roland az Agnis-Gergelyiugornyától érkezett. Visszatért a legutóbb tiszavasvári színekben szereplő Vantyuch Béla, ismét bevethető Sajtos Roland, akárcsak a csatasorba álló Révész Gergő. Néhány játékos sorsa még kérdőjeles, elképzelhető, hogy nem mindenki folytatja a keret játékosai közül tuzséri színekben!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .