Kattints a képre!!

A kitörni készülő vulkán erejével készül a Volkán-csapat – a Csengersima. A megyei másodosztály Gémtech csoport élén nyomuló együttes zsinórban játssza az edzőmeccseket, egy újonccal soraiban.

Algács Bence sonkádi színekben házi gólkirály volt, a simai csapatban is eredményesen mutatkozott be Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A huszonhárom éves Algács Bence szállt be friss szerzeményként, aki ott folytatta, ahol sonkádi színekben abbahagyta. A bajnok riválistól érkezett csatár az őszi idényben kilenc góllal csapata legeredményesebb játékosa volt, plusz mindemellett a harmadosztályú Sonkád II-ben is hetet hintett. A Simában pedig immár több előkészületi mérkőzésen bevette az ellenfelek kapuját, a jelek szerint acélosodott vele a keret, amelynek egyetlen távozója, Tóth János a Méhtelekben folytatja.

– A felkészülési mérkőzések eddig várakozáson felül alakulnak, legalábbis, amikor rendesen ki tudtunk állni, ha ezzel a hozzáállással folytatjuk, remélem, a bajnokság is a terveink szerint alakul, nem szeretnénk még egyszer úgy járni, ahogy tavaly – szögezte le Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .