Kattints a képre!!

Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Márpedig Sánta Tibor szavatartó ember: Bubu hazatér védeni a Tiszabercel megyei harmadosztályú csapatához – ahogy hajdanán megfogadta.

Csak az a kérdés, Sánta Tibor (jobbról) és Pintér László közül ki fog védeni? Fotó: tudósítónktól

És, hogy a lúd kövér legyen: a Kemecse „élvonalbeli” együttesének berceli származású edzője egy másik kapust is magával visz: a harmincnégy éves Pintér László is vele tart az őszi idény után a Szabolcs csoport ötödik helyén tanyázó egyesülethez! Szóval egyszerre két – korábban a Nyíregyháza Spartacus, illetve NB-s klubokban szerepelt – hálóőrrel erősödik a keret, ezen a poszton aligha lesz gondja a csapatnak.

Egyébiránt Bubu deklaráltan a berceli színekben fejezi be aktív pályafutását, ez vezérelte döntését, ugyanakkor felvetődik a kérdés: milyen poszton fog játszani? Mert gyaníthatóan egyik kapus sem a kispadon fog ücsörögni… Másfelől ugyancsak kuriózum, hogy Sánta Tibor csapattársa lesz édesapja, öccse, plusz a komája is a Bercelben!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .