Kattints a képre!!

Az elmúlt napokban elterjedt, hogy a megyei harmadosztály Rétköz csoport hatodik helyén telelő papi csapat is bedobja a törölközőt, magyarán nem lesz folytatás…

A papi csapat deklaráltan folytatja szereplését Fotó: tudósítónktól

Nos, utána eredtünk a pletykának, amire első kézből érkezett a cáfolat.

– Nincs semmi különös, csak kicsit nehezebben jönnek edzésre a fiúk – közölte Maximovits György papi polgármester, a helyi futball letéteményese. – Az biztos, nem sikerült tökéletesre az őszi szezon vége és ilyenkor egyesek férfiassága alábbhagy. Ők még az ágybavizelés előtt szeretnék elhagyni a fedélzetet. Persze, ha a jegy ki van fizetve, márpedig kivan, akkor nagyon nagyot kellene úszni, hogy partra tudjanak érni. Higgyék el, jó lesz minden: az ilyen focikalandorokat az elmúlt huszonöt év alatt már megismertem. Egyesek levegőért kapkodnak, főleg így év elején és megfeledkeznek a jó nevelésről. Megnyugtatok mindenkit, hogy a Pap SE mind a tizenhárom csapata továbbra zavartalanul részt vesz minden fesztiválon, tornán és bajnokságban. Jövőre lesz az egyesületünk kilencven éves: a kitűzött cél addig az U19-es megye egyben való kiemelkedő szereplés és a felnőttcsapat feljutása megye kettőbe, az infrastruktúrát tekintve pedig a sportpályák fedett lelátóval és öntözőberendezéssel történő fejlesztése. Papon van gazdája a sportnak!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .