Kattints a képre!!

A futsal NB I. huszadik fordulójának – péntek esti – összecsapásán a Nyírbátor együttese az Újpestet fogadta.

A Nyíbátor számára ezúttal nem termett babér Fotó: tudósítónktól

Noha még három teljes kör van hátra az alapszakaszból, már beállt a tabella: eldőlt, hogy melyik hat csapat folytathatja a felsőházban, illetve harcol majd a bennmaradásért az alsóházi rájátszásban. Utóbbiban lesz érdekelt a Bátor és aktuális ellenfele, az Újpest is, ezzel együtt sem volt tét nélküli az összecsapás. A sorrend ugyanis még változhat, ami egyáltalán nem mellékes tényező: az elért helyezések után magukkal vitt pontszám nagy jelentőséggel bír(hat) az idény legfontosabb periódusában.

A házigazdák bevethették – a pályafutását Csengerben kezdő, a nyáron az élvonalbeli Veszprémhez igazolt, immár onnan érkezett új szerzeményt –, a tizennyolc éves Bartha Balázst. Ugyanakkor a vendégek bizonyították, hogy meglehetősen merészek, öt a négy elleni játékkal kísérleteztek, ami az első félidőben sült számukra: vezetést szereztek. Noha a folytatásban Hadházi Sándor egyenlített, az Újpest újítani tudott, két gólt berámolva (1–3) kockáztatásra kényszerítette a házigazdát, ami balul sült el – tovább hízott a különbség, végképp elúszott a meccs.

Az A Stúdió-Nyíregyháza–DEAC mérkőzést hétfőn rendezik a Continental Arénában (kezdés: 19 óra)

Futsal NB I.: 20. forduló

Nyírbátor SC–Újpest 2–5 (0–1)

Nyírbátor, v.: Forgács K., Szabó F. Nyírbátor: Dobi A. – Sánta J., Faragó L., Szentes B., Csoma A. Csere: Tóth K., Szabó S., Bartha B., Kerekes M., Siska G., Molnár R., Szucsányi S., Hadházi S., Orosz D. Edző: Baksa Csaba. Gól: Hadházi S., Molnár R., illetve Sustyák M. 2, Dunai A., Horváth B., Lipl N.

További eredmény: Veszprém–Aramis 2–1 (0–1)

A bajnokság állása: 1. Veszprém 47 pont, 2. Haladás 45, 2. 3, Kecskemét 42, 4. Berettyóújfalu 40, 5. Aramis 38, 6. DEAC 36, 7. Újpest 26, 8. A Stúdió-Nyíregyháza 18, 9. Magyar Futsal Akadémia 15, 10. Nyírbátor 11 (46-96), 11. Rubeola 11 (40-95), 12. ELTE-BEAC 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .