Kattints a képre!!

A nyíregyházi kórház sürgősségi osztályán zárta a szerdai napot Szondi Levente: a Sényő-Carnifex NB III-as csapatának ifjú kapusa a Gesztellyel játszott idegenbeli edzőmeccs hajrájában összefejelt az ellenfél egyik játékosával, ami után cserére kényszerült.

Szondi Levente fejsérülését kiheveri a tavaszi bajnoki rajtig Fotó: magánarchívum

A tizenhét éves hálóőr – szó szerint – vérét adta a borsodi túrán aratott győzelemért (1–3), jelen állás szerint a február 12-ére kiírt tavaszi folytatásra lesz ismét bevethető állapotban.

– A 16-oson kívül akartam felszabadítani, de az ellenfél játékosa érte el hamarabb a labdát, aztán összefejeltünk – taglalta a történteket Szondi Levente. – Egy-két percig a világomat nem tudtam, vérzett is: hazajöttünk, majd anyával mentünk be a kórházba, ahol összehúzták a sebet és bekötözték. Ma délelőtt jártam CT-vizsgálaton, annak eredményét várom, mindenesetre hét-tíz napot pihenni kell, éppen a bajnoki rajtra jó leszek. Amúgy 2019-ben volt egy agyrázkódásom, konkrétan meccs közben beletérdeltek a fejembe, akkor mentő vitt el: agyrázkódást, koponyazúzódást állapítottak meg, szóval ahhoz képest, most olcsón megúsztam. Azért itthon már beszéltünk arról, lehet, megfontolom a fejvédő használatát, talán nem lenne ostobaság…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .