Kattints a képre!!

Jön, jön, jön – no, nem Jason Statham, hogy mindenkit legyalulva igazságot osszon. Akárcsak tavaly ilyenkor, születésnapján ismét dalra – esetében mondókára – fakad Kerekes Tamás, a Kisar futballistája, aki csütörtökön lesz huszonnégy éves.

Guri ismét aktivizálja magát zenei vonalon Fotó: Palócz Richárd

A megye három Szamos csoport második helyén táborozó csapat, ősszel öt gólt berámoló csatára kerek egy esztendeje – akkor még csengersimai színekben – is szülinapjára időzítette friss nótájának premierjét, ami alighanem beütött, mert január 26-án újabb klippel alátámasztott alkotással rukkol elő a világhálón. A foci és civil fodrászkodás mellett a Guri művésznéven nyomuló rapper zenei karrierjét is építgeti, jóllehet ennek üteme lassult – a „Volt, ami volt” című szerzemény bemutatójával viszont felcsavarja a tempót.

– Az utóbbi időszak volt a legmélyebb az életemben, amit ki szerettem volna írni magamból, ami visszavezetett a zenéhez – árulta az ihletet saját tapasztalatból merítő Kerekes Tamás, vagyis Guri. – Régen adtam ki új számot, éppen egy éve, közben nagyon sok dolog változott, a különféle elfoglaltságok miatt nem is igazán volt időm erre. De most megint belevágok, odateszem magam: nagy terveim vannak, szeretnénk szintet lépni minden értelemben. És persze, ott lesz a futball is, a kisari csapattal célunk, hogy megnyerjük a bajnokságot!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .