Kattints a képre!!

A Sényő-Carnifex NB III-as együttese a megye egyes Tarpa vendégeként lépett pályára, míg az ugyancsak az első osztályban szereplő Mátészalkai MTK hajdúsági ellenfél otthonában játszotta első előkészületi mérkőzését, amelyen győzni tudott.

A sötét mezes sényői csapat legyűrte a Tarpát Fotó: tudósítónktól

Igaz, ami igaz, rájár a rúd a sényőiekre. Többen – Bodó Gábor, Kapacina Valer, Márton András, Schmidt Péter, Gagyi Sándor kapus – betegség, illetve sérülés miatt kidőltek. Az együttes január ötödike óta „talpon van”, az edzések mellett a harmadik edzőmeccsét játszotta, kiütközött a fáradtság, így két szabadnapot kaptak a keret tagjai, keddtől remélhetőleg teljes létszámban folytatódhat a munka. Ami pedig a találkozót illeti: a második félidőben 3–2-re vezetett a Tarpa, innen fordított a látogató.

Edzőmeccsek

Tarpa–Sényő-Carnifex 3–5 (1–0)

Sényő: Szondi L. – Klepács K., Fenyőfalvi D., Farkas M., Orosz M. (Nagy Z.), Sztankó D., Lizák B. (Jócsák D.), Vámos M., Erdei A., Kovács Á., Toldi A. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Dolináj P., German, Romancsuk, illetve Kovács Á. (11-esből), Toldi A., Jócsák D., Vámos M., Kapacina K.

Hajdúböszörmény–Mátészalkai MTK 2–4 (1–1)

Gól: Tangel L. 2, Barta K. 2

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .