Kattints a képre!!

Két brazil játékos szerződtetését jelentette be – a szerdai sajtótájékoztatón – az A Stúdió-Nyíregyháza élvonalbeli futsal csapata.

Maneca (jobbról) és Caique szerződtetéséhez nagy reményeket fűz s nyíregyhézi klub Fotó: szabolcsfociinfo

Nyilván nem kis kockázatot rejt a földteke túlsó feléről játékosokat igazolni, jóllehet Brazília a sportág egyik őshazája, amelynek válogatottja ötszörös világbajnok – az ország ontja a tehetségeket. Az persze, momentán csak remélheti a nyíregyházi stáb, hogy a két friss igazolás beválik, jelentősen acélosítva a keretet.

Mindenesetre a huszonhat éves Emanoel Joao Rodrigues, művésznevén Maneca már nem először csapott fel légiósnak: a center korábban Kazahsztánban és Azerbajdzsánban is szerepelt, utóbbi országban bajnokcsapat tagja volt. A huszonkilenc esztendős Caique Alades de Oliveira először rándult át Európába, odahaza viszont jó néhány egyesület frontembereként tűnt ki. Noha a szükséges okmányok elintézése hosszadalmas procedúra, él a remény, hogy mindketten bemutatkozhatnak a péntek esti, Újpest elleni hazai bajnokin.

A nyíregyházi együttessel kapcsolatos további információ, hogy a keretből távozott Gyulai József, illetve Lakatos Péter, ugyanakkor az U17-es gárda üdvöskéje, Urr Dániel immár a „nagyokkal” készül.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .