Kattints a képre!!

A Vámosoroszi aranylábú „fodbalistái” is elkezdték a felkészülést a remélhetőleg nagy tavaszi menetelésre.

Mozgásba lendült az oroszi csapat Fotó: Borbély Balázs

A megyei másodosztály Gémtech csoportban szereplő, a tabellán csak rosszabb gólkülönbség miatt a listavezető Csengersima mögé szorult csapat kerete minőségben, akárcsak mennyiségben izmosodott. Távozó egyelőre nincs, érkezési oldalon viszont három régi-új harcos is csatasorba áll. Visszatér Riskó Tibor és Szabó Antal, valamint újra edzésbe állt Kerekes Szabolcs.

Az őszi létszámgondok így megoldódni látszódnak, a taktikai repertoár pedig olyan színes lesz, mint a napjainkban más jelentéstartalommal (is) bíró szivárvány. A cél pedig kimondva és kimondatlanul mindig a következő mérkőzés megnyerése. Ha ezek az apró lépések megvalósulnak, akkor a végén akár egy hosszú lépés is becsúszhat, ami bearanyozhatná a munkát. Heti három edzéssel, négy edzőmérkőzést betervezve (Sonkád, Fehérgyarmat, Tisztaberek, Kocsord) indul a 2023-as év.

A mottó pedig már 1999-ben megfogalmazódott, az időközben megboldogult – a csapathoz közel álló – Szarufa által: „Cél a megyei első osztály!” Persze csak ha az égiek is úgy akarják… – adta hírül Borbély Balázs tudósítónk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .