Kattints a képre!!

Hétfő délelőtt sorsoltak a futsal Magyar Kupában: a legjobb nyolc közé jutásért kiírt párharcokban a Levelek az NB II-es Tiszaföldvárt, míg az NB I-es A Stúdió-Nyíregyháza az „osztálytárs” Berettyóújfalut fogadja.

A piros mezes leveleki csapat zsunórban harmadszor NB II-es ellenféllel találkozik Fotó: Szmolka Tamás

A regionális, vagyis NB III-as bajnokságban szereplő Levelek eddig két második vonalbeli csapatot – MEAFC, Kistarcsa – búcsúztatott, szóval  immár a harmadik NB II-es ellenfél „jön szembe”. A vendégek erejét jelzi, hogy az előző körben az első osztályú Nyírbátort ejtették ki. Ugyanakkor a nyíregyháziak igazán jól ismerik aktuális ellenfelüket, amellyel a bajnokik mellett több edzőmeccset is vívtak.

A találkozók tervezett időpontja: február 17. péntek, vagy három nappal később, február 20. A továbbjutás – ahogy eddig – változatlanul egy mérkőzésen dől el: döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú egyesület folytathatja szereplését. Azonos osztályú ellenfelek összecsapásán – amennyiben a rendes játékidőben nem születik döntés – hosszabbítás következik.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .