Kattints a képre!!

„Összeállt” a Cipőraktár Kupa műfüves felkészülési torna – úgynevezett – alsóházának mezőnye, amelyet megyei másod-, illetve harmadosztályú csapatok alkotnak, kiegészülve az NB III-as Sényő-Carnifex két utánpótlás együttesével.

A ké-fehér mezes baktai, akárcsak a gyulaházi együttes pályára lép a műfüves felkészülési tornán Fotó: három határ hírei

A nevezések alapján huszonnégy gárda kezdi meg szereplését január 28-án, mégpedig három helyszínen: Gyulaháza, Nyírbátor, Csenger. A szervezők hamarosan nyilvánosságra hozzák a csoportbeosztást, ahol minden csapat öt mérkőzést játszik.

Felkészülési torna: a Cipőraktár Kupa alsóházának mezőnye

A nevezett csapatok: Agnis-Gergelyiugornya, Ajak, Aranyosapáti, Baktalórántháza, Barabás, Csengersima, Encsencs, Gégény, Gyulaháza, Jéke, Ladányi TC, Levelek, Nagydobos, Nyíribrony, Nyírvasvári, Ópályi, Pátroha, Sényő-Carnfex U19, Sényő-Carnifex U17, Szabolcsveresmart, Szakoly, Tuzsér, Vaja, Záhony

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .