Kattints a képre!!

Az új esztendő első hétvégéjén – az MLSZ Csongrád-Csanád Megyei Igazgatósága és Játékvezető Bizottsága szervezésében – Szeged adott otthont a 16. Sípmester Fesztiválnak.

A megyei színeket képviselő játékvezetői csapat Fotó: tudósítónktól

A mérkőzések helyszíne az impozáns Pick Aréna volt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezető válogatott a csoportjában a harmadikként végzett, majd a vasárnapi helyosztón mindkét találkozóját megnyerve, a kilencedik helyet szerezte meg az eseményen.

Minden csapat egy játékvezetőt delegált a tornára, megyénket Veres János képviselte. A záróünnepségen a díjazottak köszöntése és a kupák átadása után Hanacsek Attila MLSZ JB elnök bejelentette, hogy 2024-ben Veszprémben rendezik a következő tornát.

Teremlabdarúgás: 16. Sípmester Fesztivál

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei játékvezető válogatott eredményei. Csoportmérkőzések: Nógrád 3-0, Komárom 2-2, Fejér 1-2, Budapest 0-2; Helyosztó a 9-12. helyért: Borsod 2-0, Zala 4-2, (Gólszerzők: Kondor Milán 9 gól, Takács Attila 2 gól, Balogh Attila 1 gól)

A csapat tagjai voltak: Takács Ákos (kapus), Molnár Kira, Kondor Milán, Pethő Péter, Balogh Attila, Sándor Csaba, Szilágyi Norbert, Szilágyi Csaba, Takács Attila, Jurkinya Tamás, Csurgó Gábor, Goneth Béla. Csapatvezetők: Dr. Jekő József, Szlomoniczki István, Takács János, Karakó Ferenc

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .