Kattints a képre!!

Kemecsén – értelemszerűen – lazítottak a gyeplőn az őszi idény lecsengése után: a megyei első osztályú csapat tagjai más „sportágban” merülhettek el. Pontos információ híján csupán megpedzeni lehet, hogy a rendszeres találkozók elérték céljukat…

A békés egymás mellett élés jegyében, nem ölbe tett kézzel várja a bajnoki folytatást a Kemecse Fotó: tudósítónktól

A pályán egészen biztosan, elvégre Sánta Tibor legénysége masszívan tartja magát a táblázat élcsoportjában. Így tuti volt, hogy kardinális változások nem lesznek a keretben, mindazonáltal a felkészülés hétfői kezdetén kiderült, két játékos alighanem búcsúzik.

– Az időjárás változásával hozzá kell szoknunk, hogy a decembert és januárt még az őszi hónapok közé kell sorolni – vélekedett Resán Attila, a Kemecse elnöke. – Úgyhogy a téli félkészülés egész jó viszonyok között kezdődött a megyei csapatok számára. Mi a pihenő alatt is készültünk a szezon folytatására, minden alkalmat megragadtunk arra, hogy együtt tudjon inni a csapat! Nem vagyunk hívei a rotációnak, ettől függetlenül, sajnos a Wind of Change nálunk is felcsendül. Két távozónk van valószínűleg, mindketten szünetet tartanak családi és munkahelyi dolgok miatt, az ő helyük kitöltésén dolgozunk, ha eredményre vezetnek a folyamatban lévő tárgyalások, akkor arról a későbbiekben beszámolunk. Addig is marad a cél, miszerint nincs fontosabb, mint a csapat. 4501.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .