Kattints a képre!!

Egész estét betöltő programmal szolgált a futsal Magyar Kupa második fordulójának pénteki menetrendje, amelynek során három a megyei színeket képviselő együttes lépett pályára. A továbbjutás egy mérkőzésen dőlt el.

A piros mezes leveleki csapat – kellemes meglepetésre – esélyt sem adott magasabb osztályú ellenfelének Fotó: Szmolka Tamás

Időrend szerint legkorábban a regionális bajnokságban, vagyis az NB III-ban szereplő Levelek kezdett, mégpedig a második vonalbeli Kistarcsát fogadva. A szabolcsiak a nyitókörben speciel NB II-es ellenfelet, a Miskolci EAFC-ot búcsúztatták, és ezúttal is kitettek magukért: konkrétan – szó szerint – kiütötték a magasabb osztályú vendégeket. A Levelek gyakorlatilag már az első félidőben bebiztosította győzelmét, egyben továbbjutását.

A Nyírség–Berettyóújfalu mérkőzés 18.30-kor, a Tiszaföldvár–Nyírbátor találkozó 19.30-kor kezdődött, amelyekről később számolunk be. Az egyébiránt két részre tagolt program hétfői folytatásában a Gyulaháza (NB II.) és az A Stúdió-Nyíregyháza lesz érdekelt: mindkét együttes idegenben játszik.

Futsal: Magyar Kupa, 2. forduló

Levelek–Kistarcsa 10–4 (6–2)

Levelek, v.: Szabó F., Juhász D. Levelek: Baráth B. – Kristófi S., Madzin I., Kovács I., Hadházi D. Csere: Hengsperger A., Illés A., Ádám D., Csatári E., Szabó D., Gebri Gy., Jóni M. Edző: Szabó Dávid. Gól: Kristófi S. 3, Madzin I. 2, Ádám D. 2, Kovács I., Hadházi D., Illés A., illetve Puskás B., Molnár M., Gebri Gy. (öngól), Gellérfi S.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .