Kattints a képre!!

Bő egy hónap múlva, február 12-én már bajnoki mérkőzésen mutatja meg magát a Sényő-Carnifex NB III-as együttese, úgyhogy ideje volt munkához látni. A szabolcsi klub csütörtök estére hirdette meg a felkészülés nyitányát – Nyíregyházán, az örökösföldi létesítményben szólította „műszakba” a fiúkat a Fiumei Viktor, Imrő László edzőpáros, akik konditermi „gyúrást” is terveznek a következő napokban.

A sényőiek – szó szerint – beöltöztek a felkészülés nyitányára Fotó: tudósítónktól

Miként arról hírt adtunk, az őszi játékoskeretből négyen távoztak, míg Kovács Ádám személyében tapasztalt csatár csatlakozott a csapathoz. A tavaszi idény kezdetéig természetesen több edzőmeccset iktattak a programba, valamennyi alkalommal idegenben lép pályára a Sényő – először, január 14-én az ugyancsak a Keleti csoportban szereplő Hajdúszoboszló otthonában.

Játékosmustra

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának téli változásai

Távozott: Fabu Márton (Cigánd), Matyi Zoltán (?), Barta Gábor (munkahelyi elfoglaltság), Sógor Csaba (Nyíregyháza Spartacus, kölcsönből vissza)

Érkezett: Kovács Ádám (Nyíregyháza Spartacus)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .