Kattints a képre!!

Katona György csaknem három hét elteltével elhagyhatta a nyíregyházi kórházat: ahogy arról korábban beszámoltunk, az életmentő beavatkozáson átesett – jelenleg cigándi színekben futballozó, a Várda Labdarúgó Akadémián edzőként dolgozó – csatár karácsony előtt, az 1. Kósa János-emléktornán szenvedett súlyos sérülést.

Katona György újra otthon Fotó: magánarchívum

A teremfoci eseményen a Kétbal együttesében szereplő játékos – a csoportmeccsek során – egy ütközést következményeként mellkasi fájdalmak miatt műtétre szorult. Állapota lassan javult, így az év végi ünnepeket gyakorlatilag ágyhoz kötve töltötte, mígnem a közelgő harmincötödik születésnapjára – afféle előzetes ajándékként – csütörtökön hazatérhetett.

– Komoly megpróbáltatás volt és még idő kell, hogy igazán kiheverjem az egészet – üzent immár otthonról Katona György. – Köszönöm a páromnak, családomnak a gondoskodást, a barátaimnak a támogatást, a bátorítást és szeretném megköszönni minden érdeklődőnek, mert a holtpontokon ezek a pozitív emberek, energiák segítettek át. A focit nem fogom abbahagyni, ugyan nem vagyok fiatal, viszont idősnek sem érzem magam és úgy gondolom, fel tudom építeni újra magam. Biztos, hogy kicsit megfontoltabb leszek a jövőben, de tele vagyok ambícióval az edzősködés és a játék terén egyaránt.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .