Kattints a képre!!

Na, most az van, hogy egy közelmúltban elhangzott mondás szerint: „Egyeseknek meg kell tanulni futballozni, míg Jándon már úgy születnek.”

Épül, készül az új öltöző, szerveződik a csapat – Jándon Fotó: tudósítónktól

Tény és való, a beregi település jó néhány spílert „adott” a megyei focinak: ha a jelenleg máshol játszó Csordás Attila, Illés Gábor, Illés Péter, Peregrin Richárd vagy éppenséggel Mándi László a helyi brigádban nyomná, nem lenne gond egy szál se… A bökkenő csak az: 2015 óta nincs felnőttcsapat Jándon, ami viszont hamarosan változhat – közel a feltámadás!

– Belefogtunk új öltöző építésébe, ami szinte már kész és szervezzük a csapatot, a következő idényben mindenképpen be akarunk nevezni a megye hármas bajnokságba – szögezte le Demjén-Rékasi Attila, aki gyakorlatilag egy személyben megtestesítője a jándi labdarúgásnak: játékosa, edzője volt, jelenleg elnöke az egyesületnek, amely speciel öregfiúk együttest momentán is „üzemeltet”. Méghozzá Kolozsvári Attila gazdasági ügyintéző hathatós segítségével. – Meggyőződésem, van igény rá, titkon pedig abban reménykedünk, hogy idővel, valamikor visszatérnek azok, akik a környékbeli falvakban játszanak, mert akadnak páran. A két fiam most az Aranyosapátiban focizik, az én kezem alatt nőttek fel, őket is várjuk vissza. Nem szeretnék panaszkodni, mert az nem visz előre, elég legyen annyi, szinte önerőből csinálunk mindent, de tesszük a dolgunkat, amennyire lehet próbájuk javítani a körülményeket, persze, csodára nem vagyunk képesek.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .