Kattints a képre!!

Mint arról már hírt adtunk, a műfüves pályával rendelkező egyesületek összefogtak, így próbálnak segíteni a téli felkészülés során a megyei csapatoknak, hogy szervezett keretek között tudjanak mérkőzéseket játszani. A Cipőraktár Kupa 2023 január 14-én rajtol, a nevező együtteseket területi elv alapján osztják csoportokba.

A kék mezes kemecsei csapat és a Kállósemjén – a bajnokság után – akár a felkészülési tornán is találkozhat Fotó: három határ hírei

A szervezők öt hétvégén keresztül szeretnének játéklehetőséget biztosítani: az erőgyűjtést korábban kezdő csapatok számára január 14-ike jelenti a nyitányt, a munkába később belevágók a január 28-án startoló csoportküzdelmekbe nevezhetnek. Tehát a torna két lépcsőben indul: a találkozókat három helyszínen – Csenger, Gyulaháza, Nyírbátor – rendezik. Minden csapat számára garantált öt teljes meccs lejátszása.

Egyelőre tizenegy megyei első osztályú csapat indulása biztos, közte a hajdúsági Nyíradony, míg a „mieinket” a Balkány, Csenger, Kállósemjén, Kemecse, Nagyecsed, Nyírbátor, Nyírbéltek, Nyírmeggyes, Vásárosnamény, illetve az Újfehértó képviseli.

Tizenhárom másod, illetve harmadosztályú egyesület jelentkezett eddig, kiegészülve az NB III-as Sényő-Carnifex két utánpótláscsapatával: az Ajak, Aranyosapáti, Csenger II., Csengersima, Agnis-Gergelyiugornya, Gégény, Ladányi TC, Levelek, Nagydobos, Nyírvasvári, Pátroha, Sényő-Carnifex U17, Sényő-Carnifex U19, Szabolcsveresmart, valamint a Szakoly.

A szervezők – január 9-ig – várják a megyei csapatok érdeklődését és jelentkezését a telimufuves@gmail.com email címen, vagy a 06-70-521-6890 telefonszámon!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .