Kattints a képre!!

A koronavírus után háború a szomszédban, energiaválság, miegymás, ami a megyei futballban is érezteti szomorú hatását. És persze, nagyon hiányoznak, akik már nincsenek velünk! Mindazonáltal ilyenkor illik boldog, vagy inkább boldogabb új évet kívánni, mert a remény hal meg utoljára.

Mindenkinek minden jót az új esztendőre! Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

Ugyanakkor bátran kijelenthető, honlapunk, a szabolcsfociinfo.hu számára az óesztendő rendkívül sikeres volt. Immár több ezer hűséges olvasó, követő mellett sokan újonnan csatlakoztak. Olyan álomhatárokat törtünk át, nézettségi csúcsokat produkáltunk, amiről a kezdet kezdetén – 2018 augusztusában – álmodni sem mertünk volna.

Mindazoknak jár a köszönet, akik így vagy úgy, nagyban segítették munkánkat, felsorolni is nehéz lenne mindenkit, szerencsére nagyon sokan vannak. Mindemellett nap, mint nap tapasztalhattuk, mennyien szimpatizálnak velünk, ha más nem, jó néhányan privát üzenetekben fejtették ki: az országban nincs párja az amatőr futballt ilyen mélységben feldolgozó portálunknak.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .