Kattints a képre!!

A földön kevés olyan ember él, mint Tripsánszki János – ez nyugodt szívvel kijelenthető. A megye egyben újonc, és ősszel felettébb nagyot domborító Nyírbéltek klubvezetője december 27-én, egyazon napon ünnepli születés-, egyben névnapját!

Tripsánszki János egészségére ürítették poharukat a nyírbéltekiek Fotó: tudósítónktól

Az eredeti időpont keddre esett, az immár negyvenhárom éves sportember pedig szerda estére hívta össze az együttest, a haveri kör tagjait: mindazokat, akik karácsonyi strapa után – szilveszter előtt – még bírják a gyűrődést.

– Ahogy visszamenőleg kiderítettem, nálunk mindenki János a családban, úgyhogy én sem lehettem más – szolgált „magyarázattal” a valóban különleges ténnyel kapcsolatban Tripsánszki János. – A születési dátumról pedig a tavasz tehet… Biztos akadnak még olyanok, akik hasonló helyzetben vannak, mindenesetre én nem ismerek egy ilyet sem. Gyakran kérdezik még mostanság is: nem bánom, hogy így egybefolynak az ünnepek? Lehet pech, de nem éreztem soha hiányát az ajándékoknak. Sokkal inkább fontosabb, hogy mindenkinek köszönöm, hogy megjelent az összejövetelen, nem egyszerű az évnek ebben a szakaszában még erre is időt szánni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .