Kattints a képre!!

Mindig van valami külön bája, amikor apa és fia egy csapatban szerepel. Márpedig a Tisztaberek megye kettes együttesében idősebb és ifjabb Lukács Norbert – posztjukból adódóan, ha nem is vállvetve – együtt tolja a futballt.

Idősebb és ifjabb Lukács Norbert nem csak a pályán érti meg egymást Fotó: magánarchívum

A család tizenhét éves sarja középpályásként, az éppen kétszer annyi idős „fater” balhátvédként erősíti a Gémtech csoport őszi idényében jól muzsikált, hatodik helyen állomásozó bereki brigádot. Amúgy mondhatnánk úgy is, a kis, illetve nagy Macesról szól a történet, bár a becenév eredete a múlt homályába veszett.

– Nagyon megtisztelő, mivel az édesapám, szeretek is vele nagyon focizni, mindig segít, tanácsot ad, hogy mikor mit tegyek, csináljak, amit, persze igyekszek megfogadni, mert jót akar nekem, ahogy a csapatnak! – magyarázta ifjabb Lukács Norbert. – Egyébként tizenhét évesen nem olyan egyszerű megye kettő felnőttben játszani, éppen ezért igazán jól jönnek apám tanácsai! És nyilván szeretünk együtt focizni, ettől még jobb, élvezetesebb az egész. Remélem, így lesz még egy ideig…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .