Kattints a képre!!

Még talán nem csúsztunk le semmiről. Kedden volt ugyebár János nap, amiről Jánvári Dániel, a Mándok megye egyes csapatának huszonöt éves belső középpályása sem feledkezett meg.

Szanyi János (jobbról) és Jánvári Dániel egy közös túrája: válogatott meccsen – a Puskás Arénában Fotó: magánarchívum

Annál is inkább, mert baráti szálak fűzik Szanyi Jánoshoz, a harmadosztályban szereplő Döge első emberéhez. Sőt, több ez, mint szimpla barátság…

– Sajnos, korán elvesztettem édesapámat, és Szanyi Janit, akit én csak mesternek szólítok, a második apámnak tekintem – árulta el Jánvári Dániel. – Ha jól emlékszem, kb. tíz éve ismerjük egymást, természetesen a futball jóvoltából: a Döge SE U 14-es csapatának edzője is vagyok, csak mondom, veretlenül vezetjük a megyei bajnokságot, ő pedig ugyebár az egyesületi elnök, ez is összefűz minket. Nagyon sokat segített nekem, próbálok ebből visszaadni neki. Amennyiben lehetőség adódik, mindenhová együtt járunk, kézilabda-, focimeccsre, a válogatott mérkőzéseire – Pestre. Boldog névnapot, mester!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .