Kattints a képre!!

Az év végi hajrában erőltetett tempóra váltott a Balla família. Épp csak lecsengett a karácsony, máris nyakukon a János nap, amiben ketten is vastagon érintettek. A családfő, egyben az Újdombrád edzője, illetve fia, ifjabb Balla János, a megye kettő Nyírerdő csoportot „féltávnál” vezető csapat középpályása egyaránt ma ünnepli névnapját.

Ez a Janik napja: Balla családban mindjárt ketten, apa és fia is érintett Fotó: magánarchívum

Ebből alighanem a család további sarjai, a kapus Dani, miként Krisztián is kivette részét, akik ugyancsak az újdombrádi együttes kötelékében futballoznak.

– Mi tagadás, zsúfolt a program, bár most már csendesen telik: a nagyobb hullám már lement karácsonykor, jelenleg szűk családi körben, „csak” tucatnyian iszogatunk – szolgált helyzetjelentéssel kedd délután idősebb Balla János. – Az ember nem győzi, hogy mindenkinek visszaírjon, le kell halkítani a telefont, mert állandóan pittyeg, sokan köszöntöttek minket, na. Ez persze, a kellemes része a dolognak, jól esik, hogy gondolnak ránk. Pedig mostanában nem „focizunk” annyira: december közepén disznóvágással megtartottuk az évbúcsúztatót a csapattal, egyelőre pihenünk, aztán januárban egy-két tornát meglátogatunk. Minimális változás várható a játékoskeretben, mert szeretnénk erősíteni, de erről még hadd ne mondjak semmit. Amúgy is még jön a szilveszter, ott is helyt kell állni…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .