Kattints a képre!!

A mai nap az Istvánoké (is). Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője többször emlegette a közelmúltban egy-egy megye egyes meccs után: „van egy Török Pistánk, aki tudja a dolgát”.

Török István (jobbról) még mindig érzi a kaput Fotó: tudósítónktól

És valóban, a névnapját ünneplő csatár – nyolc góljával – a bátori együttes legeredményesebb játékosának bizonyult az őszi idény során, szóval Cefa nem beszélt a levegőbe, amikor őt méltatta.

– Sokan köszöntöttek, bár bizonyos okok miatt nem vagyok a legjobb passzban, de az élet megy tovább – magyarázta Török István. – Mit tagadjam, megfordult a fejemben, hogy a télen abbahagyom, vagy elmegyek levezetni valahová, majd megbeszéltük, hogy folytatom, hozzáteszem, ezen a szinten már csak Bátorban tudom elképzelni a futballt. Szokták mondani, semmi nem biztos, sokat dolgozok, így egyre nehezebb mellette a foci, meg aztán harminchét évesen itt fáj, ott fáj. Egyelőre ez van, aztán hátha jönnek jobb idők…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .