Kattints a képre!!

Sánta Tibor még nem „futballozta ki” magát erre az esztendőre, a Kétbal kispályás csapatával a két ünnep között a fehérgyarmati teremtornán lesz jelenése, sőt, még szent este előtt is futsalmeccsen védett – leveleki színekben.

Családi idill karácsonykor: Ivett, Buba és a baba Fotó: magánarchívum

A Nyíregyháza Spartacus női foci szekciójának szakágvezetője, mindemellett a Kemecse megyei első osztályú csapatának edzője legalább karácsonykor kicsit hátradőlhet: a vendégjárás közben minden percét kiélvezve, amit családja, no meg tizenhét hónapos kislánya, Lili társaságában tölthet. Mert egyébként ajándék minden együtt megélt pillanat.

– Apaként nyilván megfontoltabb az ember, úgy próbálom beosztani a napi teendőimet, hogy legyen aktív idő a gyerekkel foglalkozni, de azt is el kell mondani, feleségem, Ivett jelentős terhet vesz le rólam, nagyon ügyesen intézi az otthoni dolgokat – mesélte Sánta Tibor, vagyis Bubu, aki konkrétan már nem emlékszik, ki ragasztotta rá becenevét. Régi sztori, tán húsz esztendeje történt, mindenesetre becsületesen viseli. – Ez annyira nem egyszerű, mert reggel félhétkor indulok, és van, amikor este tízre érek haza, ezért napközben szerét ejtem, hogy hazajöjjek legalább kicsit vele, a családdal lehessek. Egyébként annyit beszél, hogy döbbenet, emellett elég akaratos, nem tudom, kire ütött… Most, persze élvezi az ajándékozást, nézegeti a karácsonyfát, amit akkor díszítettünk fel, amikor aludt, úgyhogy már ez is meglepetés volt számára. A Mikulást is várta, kirakta a bakancsot, aztán nézegetett ki az ablakon, hogy mikor jár erre.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .