Kattints a képre!!

Szilágyi Sándornak mindig keze ügyében van a kézipoggyász. A nagy utazó keresztül-kasul bejárja az országot: a Csenger NB II-es futsal brigádjával leginkább a Dunától innen portyázik, miközben – köztudottan – zöld-fehér vér csörgedezik ereiben, így a Fradi, no meg a magyar válogatott meccsei miatt is rója az országutat.

Ime a bizonyíték: Szilágyi Hunor átvette a vezetést… Fotó: magánarchívum

Utóbbi alkalmakkor – sportban „mindenevő” – a család is vele tart: felesége Viki, lánya Hanna, aki jelenleg az újfehértói futsalcsapat játékosa, mindazonáltal a tervek szerint a Nyíregyháza Spartacusban kezdi a tavaszt, jóllehet a legfontosabb számára a jövő évi érettségi, na meg a felvételi. És persze, Hunor, a Csenger FC futballistája, rá is igaz, nyártól a nyíregyházi továbbtanulással párhuzamosan visszatérhet a Szparihoz.

– Darts bajnokság zajlott három napig itthon, szent este rendeztük a házidöntőt, amelyt Hunor nyert – jelezte Szilágyi Sándor, aki Bozsik program csengeri Körzetközpontjának szakmai vezetőjeként ténykedik, hogy a família speciális módon hangolt az ünnepekre. – Hát, igen az utazások: ha erről kell szavazni, korábban 3–1-es arányok voltak, idén már minden alkalom 4–0-al dőlt el… Mondjuk, a téli szünetben sem álltam le, mert mániákus vagyok: a műfüves felkészülési torna rám eső szervezési feladatait végzem, együttműködve Bardi Gáborral és Tóth Krisztiánnal. Emellett rajta vagyok azon, hogy visszahozzam a régi szép időket, hangulatot a csengeri sportcsarnokba, ennek érdekében gőzerővel szervezzük Lőrincz Zsolti barátommal az Újévi kispályás tornát. Karácsonykor a fadíszítés a csajok reszortja, a süteményezés és főzés közben pedig a csengeri futsalcsapat most érkezett 2023-as szerelését leltározzuk. Természetesen a karácsony a családról szól, ráadásul a két mama bejgliének nem lehet ellenállni, így valószínűleg fogyókúrára kényszerülünk. Annyi változás feltétlenül történt a karácsonyi fotón, hogy Hunor méretben átvette a vezetést…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .