Kattints a képre!!

A család, meló, futball szentháromság alapvetés Csonka Levente esetében. A Gergelyiugornya megyei másodosztályú csapatának játékosa két csöppség édesapjaként eleve cseppet sem unatkozik, mindemellett a munkát is gyűrni kell.

Csonka Levente és felesége kitett magáért – a gyerekek nagy örömére Fotó: magánarchívum

Na, most az van, hogy karácsonykor sincs láblógatás: a gyerekek felügyelete, a nekik szánt ajándék beszerzése, megspékelve az otthoni teendőkkel – kondiban tartja a huszonhat éves középpályást, aki az életben, akárcsak a pályán a szavak helyett a tettek embere.

– Pörögnek, mint a zománcos lavor – lágyult el a hangja Csonka Leventének, amikor a két éves Bennett és másfél évvel idősebb nővére, Zorka került szóba. – „Intenzív munka” velük foglalkozni, nincs nyugalom, ők csinálják a programot, itthon nem vagyok a magam ura, de jól van ez így. Amúgy is be voltak sózva, annál is inkább, mert az oviban és bölcsiben már kaptak ajándékot, persze nagyon várták, hogy itthon mi lesz a fa alatt. Mézeskalácsot is sütöttek, a karácsonyfát is ketten díszítették fel az édesanyukkal, ahogy nekik tetszett, nekem a befaragás és beállítás volt a feladatom, a többit rájuk bíztam. Nekünk annyiból dupla az ünnep, hogy december 26-án van István nap, akkor apósomat köszönjük, aztán le is cseng, kedden pedig megint meló…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .