Kattints a képre!!

Minden különösebb hacacáré nélkül elsüthető: a hétvégi Kósa János-emléktorna fénypontjának számított a Nyírség Copy–Nyíregyháza Spartacus (1–2) öregfiúk gálameccs.

Ilyen is volt: Krizsa fénykorában Fotó: magánarchívum

Telitalálatnak bizonyult pályára szólítani olyan közkedvelt, korábbi spílereket, mint Géczi Péter, Németh „Maszek” Zoltán, Lippai Imre, Spisák Zsolt, illetve Göncz Bertalan, Homann Richárd, Márton István, Szatke Zoltán, és még sorolhatnák a neveket… A kulisszák mögött már a kezdés előtt ment a zrika, utána meg pláne – visszhangzott az öltőzi folyosó az újfehértői sportcsarnokban…

Nem mellesleg, a Nyírség Copy egy tornákra összeverbuvált baráti csapat, amelynek szponzora a 2021 december végén elhunyt Kósa János volt, és – főként a Covid miatt – hosszú időt követően állt ismét össze.

– Hu, most megfogott: régen játszottunk együtt, már csak ezért is, jó dolog volt ez az alkalom – újságolta Krizsanovszki András, a Nyírség Copy negyvenhét éves oszlopos tagja, kapusa, egyben az éjszakai csapatépítő banzájok mestere. – Persze nagy élmény, hogy a túloldalon nem akármilyen egyéniségek, haverok fociztak, amúgy Homann Ricsivel és Márton Pistával egy kispályás csapatban vagyok a John Bullban, amellyel vezetjük a városi öregfiúk bajnokságot. Naná, ment a sztorizás, a hozzáállást pedig talán mutatja, hogy a mérkőzés közben történt egy visszarántás, ebből rúgta Karaffa Pisti a gólunkat, emiatt támadt egy kis vita, aztán eszünkbe jutott, hogy ez egy emléktorna… Mindenképpen elmondanám, Kósa Jani személyében hatalmas sportembert veszítettünk el, remélem, lesz folytatása ennek az eseménynek, annál is inkább, mivel szerintem nagyon jól sikerült. És köszönjük a korrekt ellátást! Nekünk egyébként sűrű napunk volt, mert vasárnap este tartottuk a John Bull évzáróját is, hát, „belenyúltunk” az éjszakába…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .