Kattints a képre!!

Szerda este tartotta – díjkiosztó gálával egybekötött – évzáró ünnepségét a Vásárosnaményi Diáksport Egyesület, amelyen az összes focikorosztály mellett az úszók képviseltették magukat. A nagyszabású, két év kényszerszünet után összehívott eseményen – többek közt – Filep Sándor polgármester, alapító tag, illetve Baracsi Endre, a Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke is tiszteletét tette.

A díjkiosztó, egyben évzáró résztvevői Fotó: tudósítónktól

Noha elkoptatott közhely, ebben az esetben mégis vastagon igaz, sikerekben gazdag esztendőről adott számot Majoros Imre, a DSE elnöke, aki ebben a tisztségben először szólt a megjelentekhez: a közel két évtizednyi munka után lemondott Kokas Bálintot váltotta ezen a poszton. Megjegyezte, Mokri Róbert és Sebestyén Gergely személyében két olyan edzővel dolgozhat, akik gyerekként a játékosai voltak. Külön fejezetet szentelt – a szintén jelen lévő – Oleksza Korinának: a tizenkét éves ifjú hölgy hosszú ideig az egyesület meghatározó tagja volt, töretlen fejlődése biztosítása érdekében augusztusban a felcsúti Puskás Akadémiához igazolt. Ahol ott folytatta, ahol naményi színekben abbahagyta, jelenleg vezeti az NB I-es leány U15-ös bajnokság góllövőlistáját!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .