Kattints a képre!!

A csaknem kerek egy esztendeje elhunyt Kósa János, a Nyírség NSC elnökének emlékét teremtornával ápolják, amelyet az újfehértói sportcsarnokban rendeztek. A háromnapos eseményen negyven együttes szerepelt, és a Flotál FC sikerével zárult.

A legjobb négy közé jutott csapatok Fotó: szabolcsfociinfo

A gálamérkőzésekkel színesített monstre program vasárnap este ért véget, mégpedig a döntővel, ahol a miskolci Flotál FC – nagy csatában – 4-2-re diadalmaskodott a Maja-EN Friut Kft. ellen. A bronzmeccsen az NB III-as nagypályás csapatát bevető Sényő FC 3-1-re győzte le a Szatmár Tibert.

Teremlabdarúgás: 1. Kósa János-emléktorna, Újfehértó

A torna végeredménye: 1. Flotál FC, 2. Maja-EN-Fruit Kft. 3, Sényő FC, 4. Szatmár Tiber.

Különdíjasok. A torna legjobb játékosa: Majoros Ádám (Maja-EN-Fruit Kft.). Gólkirály: Lengyel Marcell (Szatmár Tiber). Legjobb kapus: Gagyi Sándor (Sényő FC). A döntő legjobb játékosa: Bogyó Károly (Flotál). Legjobb húsz éven aluli játékos: Urr Dániel (Ma-Csa Kft.). Kósa János-emlékdíj: Bíró Zoltán (Ruska Autókozmetika). Legrutinosabb játékos: Gyöngy Tamás (Maja-EN-Fruit Kft.)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .