Kattints a képre!!

A szervezők megadták a módját az 1. Kósa János-emléktornának: a háromnapos esemény vasárnapi záró programjába egy kis örömfocit is beiktattak. Előbb a Nyírség NSC–Nyíregyháza Spartacus női, majd a Nyírség Copy–Szpari öregfiúk gálamérkőzés dobta fel a hangulatot.

A Szpari és a Nyíság Copy öregfiúk csapata egyaránt bizonyította: mit sem kopott tudásuk Fotó: szabolcsfociinfo

Noha sokan – otthon pocolva – már a világbajnoki döntőre hangoltak, az újfehértói sportcsarnokban ebből vajmi keveset lehetett tapasztalni, bár a telefonok azért előkerültek, néhányan két szálon futtatták a cselekményt. A hölgyek „összecsapásán” – nem mintha az eredménynek különösebb jelentősége volna – a Nyírség 4-3-ra nyert.

Az igazán nagy durranásnak, persze a „veteránok”találkozója számított: az urak elegáns, pengés játékkal, egymás testi épségére különös szeretettel ügyelve gurigáztak egy jót. Igaz, egyesek meglehetősen erős légszomjjal küzdöttek… Göncz Bertalan és Márton István löketére Karaffa István válaszolt, így a Szpari 2-1-re legyűrte ellenfelét. A lefújás után az öltözői folyosóról kiszűrődő hangok alapján többek számára „életmentőnek” bizonyult a sör…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .