Kattints a képre!!

Abban talán gyorsan kiegyezhetünk: modernkori NB III-as szereplésének legrázósabb őszi idényét „élte túl” a Sényő-Carnifex.

A kék mezes sényői csapat számára meglehetősen küzdelmes volt az őszi idény Fotó: kisvardafc

„Millió” sérülés – ráadásul a súlyosabb fajtából – ritkította a sorokat, megannyi balszerencsés, az utolsó utáni pillanatokban elbukott mérkőzés, plusz ama tényező, hogy az együttes tizenháromszor lépett pályára idegenben, mind-mind alaposan belezavart az összképbe. Különösen utóbbi mutató miatt nem igazán fest reálisan a táblázat, teljes mérleget nyilván majd csak a bajnokság végén lehet vonni, bár önkritikának nincs híján a szakmai stáb.

– Eddig bennmaradást érő helyen vagyunk! – fejtegette Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Az utolsó őszi fordulóban ugyan fájó vereséget szenvedtünk Tiszafüreden, viszont nagy bravúrral kezdtük a „tavaszt”  Putnokon! Az eddigi évekkel ellentétben ez a szezon nem rólunk szólt – eddig. Ugyanakkor előttünk áll még a tavaszi szezon, ahol bőven lesz lehetőségünk arra, hogy javítsunk eddigi szereplésünkön. Sok mindennel meg kellett küzdenünk az ősz során: ami a talán a legfájóbb az első tíz fordulóban mutatott teljesítményünk, illetve a hazai mérlegünk. Természetesen, mint minden vereség után úgy elsőnek itt is magunkban kerestük a hibát, továbbá azt, hogy mit lehetett volna másképpen csinálni. Tudjuk, a hibából is lehet okulni, de a győzelemből jobban szeretünk tanulni. Azt megjegyezném, őszi idegenbeli szereplésünk alapján a tabella negyedik helyén lennénk. Abban is biztos vagyok, mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy a bajnokság végére feljebb tornázzuk magunkat a tabellán, hiszen tartozunk ezzel az értünk szorítóknak! Mindenkinek köszönjük, akik bármilyen formában hozzájárultak munkájukkal egyesületünk zavartalan működéséhez, valamint köszönjük a vezetőségünknek a nyugodt hátteret! Mindenkinek jó pihenést kívánunk!

Sényői statisztika

A Sényő-Carnifex NB III-as csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás: 17. Sényő-Carnifex  20  5  5  10  26–41  20

Hazai pályán:  7  1  2  4  5–13  5

Idegenben:    13  4  3  6  21–28 15

Házi góllövőlista. 9 gólos: Kapacina Kevin. 5 gólos: Kapacina Valer, Schmidt Péter. 2 gólos: Toldi András. 1 gólos: Ignéczi Martin, Jócsák Dávid, Márton András. Öngól: Mágocsi Bence (Békéscsaba II.), Sergiu Oltean (Füzesgyarmat)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .