Kattints a képre!!

Egy fejezet bizonyosan véget ért Nagyhalászban: az őszi idényt az utolsó helyen záró megyei első osztályú csapatot a folytatásban már nem – az egyesület kötelékében korábban is hosszú időt lehúzó, a kispadra tavaly télen kinevezett – Nagy Lajos irányítja.

Nagy Lali keserű szájízzel távozik… Fotó: tudósítónktól

Hogy mi vezetett ideáig, ezt leginkább a bennfentesek tudják, mindenesetre az elmúlt fél esztendő – finoman szólva sem – a tervek szerint alakult.

Nagy kérdés továbbá: hogyan tovább. Mert ugyan az együttes nincs reménytelenül leszakadva, a feltámadáshoz nagy erőfeszítésre lenne szükség…

– Nehéz az elmúlt szezonról reális reflexiót készíteni – közölte Nagy Lajos, a Nagyhalász leköszönt edzője. – Szakmázni, a kialakult helyzetben felesleges. Szerettünk volna hat méter magasról egy medencébe szép fejest ugrani, de mint kiderült, mindezt egy két decis pohárba kellett végrehajtanunk. A tervezettől tíz ponttal lettünk rövidebbek, talán egy kis szerencsével, és több edzéssel teljesíthető lett volna a küldetés. Így keserű szájízzel zárom be magam mögött azt az ajtót, amelyet nem kellett volna újranyitnom.

Halász halmaz

A Nagyhalász megyei első osztályú csapatának őszi mutató

Bajnoki állás: 16. Nagyhalász  15  1  3  11  16–48  6

Hazai pályán:  8  1  2  5  8–18  5

Idegenben:     7   – 1  6  8–30   1

Házi góllövőlista. 5 gólos: Oláh Lóránt. 4 gólos: Korsoveczki Attila. 2 gólos: Imre Győző. 1 gólos: Babják Csaba, Bajusz Mikán, Kölcsi Attila, Rőth András, Simon Dániel.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .