Kattints a képre!!

A napok fogynak, egy valami viszont változatlan: Balogh Gyula rendületlenül nyomja az ipart – a futballt. A negyvennyolc éves úriemberen egyszerűen nem fog az idő vasfoga: egy deka súlyfelesleg nélkül, csere nélkül végig tolta a megye kettő Pannónia Zrt. csoport őszi idényét, magyarán még mindig kihagyhatatlan a második helyen telelő kótaji csapatból.

Balogh Gyula még mindig kihagyhatatlan a kótaji csapatból Fotó: magánarchívum

– Sajnos, azért megy az idő, ez kivédhetetlen – állapította meg a cáfolhatatlan tényt Balogh Gyula. – Mindig arra vágytam és törekedtem, hogy minél jobb csapatban szerepeljek, ahol van jövőkép, világosak a célok: nyilván ez most már kicsit másként működik, be kell látni, hogy ha két játékos közül kell választani, alighanem a fiatalabbat fogják előnyben részesíteni velem szemben, de így van rendjén. A munkám során napi négyszáz kilométert vezetek, plusz heti két edzés, amelyeken ott vagyok, mert egyrészt elképzelni nem tudom, enélkül, hogy lehet focizni, másfelől amit vállalok, azt teljesítem, senkit nem akarok becsapni! A család gyakorlatilag két éve könyörög, hogy hagyjam abba, de mit tegyek, imádok focizni, mindmáig komolyan készülök. Biztos elérkezik a pillanat, amikor nem lesz tovább, és nem fogom megégetni magam, akit lekiabálnak a pályáról, de azt gondolom, itt még nem tartunk, talán még tudok segíteni.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .