Kattints a képre!!

Valamit tud ez a fiú.  Varga Sándor még csak tizenöt éves siheder, ehhez képest a csengersimai csapat csatára – jóval idősebbek között, pláne, hogy ezen a szinten egy-két esztendő is jelentősen nyom a latban – vezeti a megye kettő Gémech csoport ifjúsági bajnokságának góllövőlistáját!

Varga Sándor (kék mezben) feltartóztathatatlanul tör előre Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A tabellán harmadik együttes üdvöskéje tizenkét mérkőzésen huszonöt gólt rámolt be, tovább szépíti az így is fényes mutatót, hogy mindössze egy sárga lappal „hozta le” az őszi szezont.

– Igazából én sem gondoltam, persze, minél több gólt akartam szerezni, de ennyire nem számítottam – újságolta Varga Sándor. – Szerencsére jó páran támogatnak: apukám sokat tett értem, kicsi korom óta tanítgatott, ő vitt le először a pályára, ott van minden meccsemen. Amúgy ő is focizott, a megye egyes Jánkmajtisban is játszott, a tesóm, Réka pedig a legnagyobb szurkolóm. Hát, igen, most már szeretnék gólkirály lenni, szerintem még legalább ugyanennyi kell hozzá, mint amit ősszel rúgtam. Szeretném megköszönni edzőmnek, Volkán Istvánnak, hogy önbizalmat öntött belém, elhitette velem, tudok futballozni, csak a folytatás is ilyen legyen!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .