Kattints a képre!!

Az a csapat, amely otthon nem tud nyerni, eleve nem számíthat sok jóra. Márpedig a Nyírmeggyes egyetlen őszi sikerét idegenben – a sereghajtó Nagyhalász ellen – aratta, miközben azért néhány meccsen megizzasztotta az erősebbnek titulált riválisokat is.

A nyírmeggyesi csapat tavasszal bizonyítaná, helye van a megye egyben Fotó: tudósítónktól

Ezzel együtt a jelenlegi tizenötödik helyezés minden, csak nem megnyugtató, ámbátor van mibe kapaszkodni…

– Az őszi szezon sajnos, nem úgy sült el, ahogy azt elterveztük – szögezte le Kovács László, a Nyírmeggyes edzője. – Nyáron hiába sikerült felduzzasztani a csapat létszámát, sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt viszont ismét elfogytunk az edzéseken és mérkőzéseken egyaránt. Több mérkőzésen is partiban voltunk ellenfelünkkel, sőt… És mégsem tudtunk pontot szerezni. Bizakodó vagyok, hisz Nyírmeggyesen már jól megszokott, hogy az a bizonyos szerencse faktor a tavaszi szezonban felénk fordul. A tabella alsó része nagyon szoros, így egy jó felkészüléssel minden esély megvan, hogy bennmaradást érő pozícióba zárkózzunk, mert ebben a csapatban több van! Én mindig azt mondom, a belefektetett munka meghozza gyümölcsét. Nem utolsósorban szeretnénk megköszönni önkormányzatunk, támogatóink segítségét, Nagy Zsolt elnök úr munkáját, és minden olyan személynek, aki tevékenységével hozzájárult a működésünkhöz. Jó pihenést kívánok mindenkinek, majd sikeres felkészülést!

Meggyesi mutatók

A Nyírmeggyes megyei első osztályú csapatának őszi mutató

Bajnoki állás: 15. Nyírmeggyes  15  1  3  11  19–45  6

Hazai pályán:  8  –  2  6  10–25  2

Idegenben:     7  1  1  5  9–20    4

Házi góllövőlista. 8 gólos: Török Gergő. 5 gólos: Ács Szabolcs. 1 gólos: Batizi-Pócsi Norbert, Domokos Mátyás, Hadadi Krisztofer, Máté Gergő, Sivadó Péter, Takács Sándor

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .