Kattints a képre!!

Folytatódik Maroda Nándor kálváriája. A Mándok huszonegy éves középpályása lassan orvosi esetté avanzsál, akinek leleteit konferenciákon fogják elemezni.

Maroda Nándor teljesen tanácstalan – nem csak ő… Fotó: három határ hírei

Mint arról beszámoltunk, a futballista súlyosnak tűnő sérülést, keresztszalag szakadást szenvedett edzés közben, legalábbis ezt gyanítják. Mindez még szeptember közepén történt, azóta sem derült ki, pontosan mi a bibi. A játékos pedig azt tette, ami ilyenkor javallott: kihagyott néhány hetet, majd visszatért és az őszi idény hajrájában pályára lépett.

– Többször jártam Pesten, de nem lettem okosabb – újságolta Maroda Nándor. – Az egyik helyen azt közölték, hogy el van szakadva teljesen, a másik helyen pedig csináltattak velem feladatokat, amit megoldottam, erre mondta a doki, ő nem nyúlna hozzá, edzek, erőltessem, és ha nem dagad meg, nem szúr, akkor focizzak. Igazából nem fáj, csak mindig befáradt a meccs végére. Mindenesetre nagyon érdekes, hogy lehet szakadásom van, mégis különösebb probléma nélkül játszottam vele már néhány mérkőzést. Itt tartok…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .