Kattints a képre!!

Bebizonyosodott már néhányszor, hogy nem túl szerencsés december derekán bajnoki mérkőzést rendezni alacsonyabb osztályú, jelen esetben a harmadik vonalban szereplő csapat – fűtetlen – pályáján. Ennek, no meg a csapadékos időjárásnak esett „áldozatául” a sényői létesítmény, amelyen vasárnap játszották a Nyíregyháza Spartacus–Győr NB II-es (0–2) összecsapást.

Nincs jó állapotban a sényői pálya… Fotó: tudósítónktól

A találkozó előtt még jó állapotban lévő talaj a lefújás után meglehetősen viharverten festett, nagy kérdés, a télen mennyire lesz mód a renoválásra.

– Voltam lent a pályán hétfő reggel, most mondhatnám, hogy az éjszakai hó elfedte a látványt – szolgált friss információval Pehely Zoltán sényői polgármester. – Az olvadás után látjuk majd, hogy valójában mi a helyzet, halkan azért annyit megjegyeznék, Kelet-Európában olyannyira kiszámíthatatlan az időjárás, hogy fűtetlen pályán talán nem kellene erőltetni a decemberi futballt. Az biztos, lesz munka vele…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .