Kattints a képre!!

A Vaja akár topon lehetne, ha… Ugyebár a ha nem játszik, jóllehet a három elszúrt hazai fellépésre faragott rá a megye kettő Nyírerdő csoport harmadik helyén táborozó együttes. A Siska-legénység hat pontos hátrányt halmozott fel az élen nyomuló Újdombráddal szemben, a második Gergelyiugornya négy egységgel előzi.

A vajai csapat a hazai pályán elszórt pontokat sajnálhatja Fotó: tudósítónktól

Itt jön képbe az otthon elbukott Ajak, illetve a Ladányi TC elleni mérkőzés, illetve az, hogy ikszelt az alsóházi Nyírkarásszal – és már kimatekozható, emiatt tart ott, ahol.

– Ez a nyolc elhullajtott pont hazai pályán nagyon fájdalmas, hisz jóval többet vártunk magunktól – nyomatékosította Siska Attila, a Vaja edzője. – Ugyanakkor azt is el kell mondjam, nem érdemtelenül múltak felül minket ellenfeleink, leginkább lelkesedésben, játékban és futóteljesítményben maradtunk el a kívánatos szinttől, vagyis minden mutatóban. Lehet, egyedül vagyok a véleményemmel, de szerintem a megyei másodosztálynak elsősorban a játék élményéről kellene szólnia, csak másodsorban az eredményességről. Ha olyat látok, hogy valaki nem örömmel várja a vasárnapi bajnokit, nem tudja száz százalékban a csapat érdekének alárendelni magát, ilyenkor elszomorodom, mert az illető rossz helyen van. Arra törekszem, hogy ez Vaján a közeljövőben változzon, és csupa életvidám, lelkes fiatalember lépjen nálunk pályára.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .