Kattints a képre!!

Gergelyiugornyán tisztelik a múlt emlékét, ezért a megye kettes csapat hagyományosan elszúrja az idény elejét. Három őszi meccs után egyetlen pontot szerezve utolsó helyen táborozott a Nyírerdő csoport kétszeres bajnoki címvédője, jóllehet rangadónak titulálható fellépéseket tudott le. Azért az Ajak elleni hazai zakó nem festett túl szépen, de aztán…

Ilyen az, amikor a gergelyiugornyai együttes elengedi magát Fotó: szabolcsfociinfo

„Berúgták” a motort a Tisza-partiak, ötödik sebességbe kapcsolva felszáguldoztak a tabellán, immár csak a listavető Újdombrád halad előttük – két egység előnnyel. Közben a kupaselejtezőben két első osztályú együttest (Nyírmeggyes, Nyírbéltek) is legyűrtek, így a tavaszra eme fronton is „állva” maradtak.

– Döcögve indult az idény, de ez nálunk már megszokott – jelezte Balogh „Kenyér” István, az Agnis-Gergelyiugornya elnökhelyettese. – De nem estünk kétségbe, mivel erős a keretünk, mindez be is bizonyosodott: igaz, folyamatosan hiányzott három-négy ember, ezzel együtt jelenleg már jobban néz ki a tabella. Az előző szezonban is hátrányban voltunk az ősz végén, ebben is van gyakorlatunk, hogy innen megoldjuk a feladatot. Itt lesz a teljes tavaszi szezon, ami nehéz lesz, de reménykedünk, hogy meg tudjuk védeni címünket. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy három-négy játékosunk után érdeklődnek a megye egyből is, ezek a fiúk pedig nagyon sokat tettek azért, hogy a csapat jól szerepeljen, úgy gondolom, ha feljebb akarnak lépni, nem gördítünk akadályt távozásuk elé. Szeretnénk megköszönni a város önkormányzatának, a születésnapját velünk is ünneplő Szabó Ágnes, az Agnis tulajdonosának és férjének a támogatást. És nem utolsósorban hálásak vagyunk lelkes, nagyszámú szurkolótáborunk kitartásért! Mostantól viszont elengedjük magunkat: szombaton előbb közös disznóvágást tartottunk, majd karácsony előtt vacsorával zárjuk az évet.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .