Kattints a képre!!

Hatot (helyesebben tizennyolcat…) ütött már az óra, de nemhogy nyugovóra nem tértek, éppen hogy ekkor indult az élet – Újfehértón. Mármint a megyei első osztályú csapat számára, amely péntek estére trombitálta össze az évzáró rendezvényt.

Szép évet, főleg őszt zárt az Újfehértó! Fotó: tudósítónktól

Ha már ősszel nem volt rá lehetőség, Piskóti Zsolt együttese úgy vezeti a bajnokságot, hogy valamennyi meccsét idegenben játszotta, a hagyományos bulit végre „hazai pályán” tartotta. Ahol a díjeső sem maradt el: a házi gólkirály, Somogyi Tibor, a gólpasszokban leginkább jeleskedő, Ács Ádám, no meg a belső osztályzatok alapján legjobbnak titulált Pallai Gergő, Simonka Richárd duó egyaránt learatta az elismerést. A legtöbb alkalommal kiemelkedő teljesítmény nyújtó Nagy Máté kapus ugyancsak ajándékban részesült, akárcsak a jelenlegi keret legrégebben az újfehértói kötelékhez tartozó játékosa, Zámbó Dániel, aki anno 2009-ben az U13 csapatban éppen Piskóti Zsolt „keze alatt” kezdett futballozni.

Természetesen mindez nem jöhetett volna létre Hosszú József polgármester, Matévi Csaba egyesületi elnök, valamint a vezetőség oszlopos tagja, Urr László segítsége nélkül, nekik is oroszlánrészük van a jó szereplésben.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .