Kattints a képre!!

A megyei első osztály egyik legalacsonyabb átlagéletkorú keretével rugaszkodott neki az ősznek a Mándok. Más kérdés, hogy menetközben úgy „megzuhant” a létszám, hogy a negyvenegy éves Dancs Attila technikai vezetőnek is be kellett szállni a kölyökcsapatba, amelyen egyébiránt legidősebb mezőnyjátékosa a huszonhatodik esztendejét taposó Baglyos Levente.

Aki nem lép egyszerre – a menetközben kidőlt játékosok miatt sem tudott haladni a mándoki csapat Fotó: szabolcsfociinfo

Az előző évad bajnoki gólkirálya, Gyüre Tamás ugyancsak több meccset kihagyni kényszerült, amit megsínylett a támadójáték. Nem véletlen, hogy a szezon második felére elapadtak a gólok, vele együtt a szerzett pontok száma…

– A nyáron érkező játékosok megfelelően illeszkedtek be a csapatba, úgy gondolom, a hibáinkkal együtt jó és fiatal közösség alakult ki Mándokon – ecsetelte az eseményeket az ugyancsak júliusban kinevezett Dolhai Máté edző. – A felkészülésünk nem sikerült valami jól az eredmények szempontjából, még nekem is ismerkednem kellett a csapattal. Ettől függetlenül az első öt forduló után, némileg meglepődve  „villámrajtot” vettünk, noha tudom, ha teljes a csapat, akkor talán bárkire „veszélyesek” tudunk lenni. Aztán sajnos, a betegségek, sérülések és eltiltások úgymond meggyengítettek minket. Többször a fiatalságból eredő rutintalanság is pontoktól fosztott meg minket. A csapattal együtt a jövő héten zárjuk a félszezont, közös vacsorával, viszont azt már megbeszéltük, hogy ez a szereplés finoman szólva is hagy kívánni valót maga után. Reméljük, tavaszra kiegyenesedünk, ami a keretet illeti és szeretnénk a hetedik-nyolcadik helyre feltornázni magunkat. Ez nagyon nehéz lesz, de bizakodunk, a téli felkészülés során minden rendben lesz, hogy ehhez jó alapokat teremtsünk. Mindenkinek jó pihenést és kellemes ünnepeket kívánok!

Mándoki menü

A Mándok megyei első osztályú csapatának őszi mutató

Bajnoki állás: 11.  Mándok  15  4  4  7  21–24  16

Hazai pályán: 8  3  2  3  14–11 11

Idegenben:    7  1  2  4  7–13   5

Házi góllövőlista. 11 gólos: Gyüre Tamás. 3 gólos: Baglyos Levente, Lusánszki László. 2 gólos: Maroda Nándor. 1 gólos: Molnár Zsolt. Öngól: Zán Krisztián (Nyírmeggyes)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .