Kattints a képre!!

A futsal NB I. tizenhatodik fordulójából előrehozott – csütörtök esti – összecsapásán az A Stúdió-Futsal Nyíregyháza együttese a címvédő Haladást fogadta.

A kék mezes nyíregyházi csapat hősiesen küzdött Fotó: tudósítónktól

Szó se róla, a hétfői Berettyóújfaluban aratott fényes bravúrgyőzelmet még istenigazából megünnepelni sem volt mód, máris „szembejött” az újabb emberes feladat: mert bár a Hali elfuserálta az idény elejét, időközben olyannyira lendületbe jött, hogy a második helyre rakétázott a tabellán. Sokak szerint a magyar mezőny legjobb csapata a szombathelyi, éppen ezért kellemes meglepetésként hatott, hogy a Stúdió szerzett vezetést, sőt Lakatos László után Gyulaji József is betalált (2-0), és a szünetig kitartott az előny. A második félidőben aztán rátett egy lapáttal a vasi legénység, amely csaknem tíz perc alatt fordított (ami szép az szép, Dróth Zoltán egyenlítő gólja felettébb látványos volt…), holott közben a házigazda előtt is adódott egy óriási lehetőség.  A hajrához közelítve szabadrúgás-kombinációból biztosította be sikerét a Haladás, amely ugyan vért izzadt a három pont begyűjtéséért, mindazonáltal a tabella élére ugrott.

A Nyírbátor péntek este (kezdés: 19 óra) hazai pályán játssza aktuális mérkőzését, mégpedig a Magyar Futsal Akadémia ellen.

Futsal NB I.: 16. forduló

A Stúdió-Futsal Nyíregyháza–Haladás 2–4 (2–0)

Continental Aréna, v.: Deme R., Balla L. Nyíregyháza: Petró M. – Gyulai J., Ladányi D., Varga D., Gyügyei Z. Csere: Szabolcsi M., Hegyes B., Kovács R., Kovács G., Lakatos P., Kovács E., Lakatos L., Pataki I., Bagdi R. Edző: Lovas Norbert. Gól: Lakatos L., Gyulai J., illetve Nagy K., Dróth Z., Hajmási M., Vas Á.

A bajnokság állása: 1. Haladás 35 pont, 2. Veszprém 34, 3. Aramis 31, 4. Berettyóújfalu 30, 5. Kecskemét 29, 6. DEAC 28, 7. Újpest 20, 8. A Stúdió-Nyíregyháza 15, 9. Magyar Futsal Akadémia 9, 10. Nyírbátor 7, 11. Rubeola 5, 12. ELTE-BEAC 4

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .