Kattints a képre!!

Ahhoz képest, hogy Szakolyban másfél éve éledt újra a futball, meglehetősen gyors tempót diktál az egyesület. Előbb a harmadosztályból küzdötte fel magát első „nekifutásra”, majd azzal a lendülettel ősszel a megye kettő Pannónia Zrt. csoport a tabellájának harmadik helyéig rakétázott.

Egyelőre igazi sikertörténet a szakolyi csapat szereplése Fotó: tudósítónktól

Mindezt megspékelve azzal, hogy idegenben nem szenvedett vereséget, márpedig ez egy újonccsapattól ugyancsak megsüvegelendő teljesítmény. Ráadásul hátránya öt pont a listavezető Nagykállóval szemben, a második Kótaj csupán három egységgel áll jobban, jóllehet üldözőből sincs hiány: a Tiszavasvári, Tiszalök páros ott liheg a „nyakán”.

– Nyáron nyolc új játékos érkezett, köztük én magam is, mint játékos-edző – merült a részletekbe Géczi Péter, aki kettős szerepkörben irányítja a Szakolyt. – A felkészülés során rögtön sikerült megnyerni a megye hármas bajnokcsapatoknak kiírt Bajnokok tornáját Leveleken, ami meg is adta a kellő löketet a szezonhoz. A bajnokság jól indult, de a hetedik fordulónál – betegség, sérülés,munkahelyi elfoglaltság – kicsit elfogytunk ami sajnos kitartott az őszi szezon végéig. Volt olyan mérkőzés, amikor cserélni se tudtam, mert csak sérült vagy beteg játékos ült a padon. Ezek ellenére sikerült megszereznünk a harmadik helyet a táblázaton úgy, hogy idegenben veretlenek maradtunk. A kitűzött cél az első hétbe kerülés, ami nem változik továbbra sem, elvégre egy újonccsapatról beszélünk. A jó eredmény annak jele, hogy jó közösség alakult ki, illetve a csapat körül minden rendben van, amit Bacskai Erzsébet polgármesterünknek köszönhetünk, így nekünk tényleg csak a focira kell koncentrálnunk. Szeretném megemlíteni szurkolóinkat, akik szép számban látogatják a hazai illetve idegenbeli mérkőzésünket, ami nagyon jó érzés számunkra. Pénteken lezárjuk az évet, aztán január közepén belevágunk a melóba. A megye labdarúgás szereplőinek jó pihenést kívánok!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .