Kattints a képre!!

Nem igényel különösebb kutatómunkát annak meghatározása, miért ragadt a középmezőnyben a Nagyecsed. A megyei első osztályú csapat – a teljes mezőnyt tekintve – a legkevesebb, tizenegy gólt „termelte” ősszel: árulkodó tény, hogy egy hátvéd, jelesül Pócsi Balázs a legeredményesebb játékos!

Az ecsediek disznóvágással zárták az évet – a sikeres folytatás reményében Fotó: Geiger Zalán

Mindazonáltal felettébb érdekes, hogy a szezon derekán nyolc mérkőzést felölelő veretlenségi sorozatot ügyeskedett össze a Kósa-legénység, a bökkenő csak az: sok volt az iksz. Miként az is a teljes képhez tartozik, hét meccsen nem kapott gólt az együttes, de hát elől meg nem ment…

– Önmagában csoda, hogy tizenegy gólt szereztünk és így is gyűjtöttünk tizennyolc pontot – summázott Kósa József, a Nagyecsed edzője. – A szezon első három meccsét csúnyán elszúrtuk, aztán jöttek a sérülések, egyéb problémák, de még így is azt mondhatom, a szezon közepén hosszú veretlenségi sorozatot „tettünk le az asztalra”, más kérdés, ennyi döntetlennel nem lehetett haladni. Egész ősszel reménykedtünk abban, hogy visszatérnek a hiányzók és kiegyenesedünk, sajnos, ez nem valósult meg, a végén pedig két meccset megint nagyon elrontottunk, emiatt istenigazából nem tudtuk teljesíteni a kitűzött célokat. Nagyon bízom abban, hogy hatékony felkészüléssel egy aránylag jó tavaszt sikerül produkálni. Mindenesetre szeretném megköszönni a vezetőségnek, Fodor Andrásnak, Tengyel Zoltánnak és Kovács Lajos polgármester úrnak az egész éves támogatást, egyben kellemes ünnepeket, boldog új évet kívánok a megyei a futballtársadalom tagjainak!

Ecsedi eszencia

A Nagyecsed megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás: 10. Nagyecsed  15  4  6  5  11–19  18

Hazai pályán: 9  3  4  2  9–8  13

Idegenben:    6  1  2  3  2–11  5

Házi góllövőlista. 3 gólos: Pócsi Balázs. 2 gólos: Nyíregyházi Gábor, Terdik Zsolt. 1 gólos: Demeter Sándor, Hadházi Sándor, Sarkadi Gergő, Urbin Péter

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .