Kattints a képre!!

Az elnyűhetetlen, még inkább nélkülözhetetlen futballista szobrát akár Fodor Andrásról is megmintázhatnák: a Kállósemjén harminchat éves irányító középpályása egyetlen percet sem hiányzott az őszi idényben: tizenöt megye egyes bajnokit, illetve két kupaselejtezőt tolt végig, miközben négy gólt is berámolt.

Fodor András (sárga mezben) jó választásnak bizonyult a Kállósemjén számára Fotó: három határ hírei

A civilben tűzoltóként dolgozó futballista a jelenben él, jóllehet pályafutása már eddig is bővelkedett sikerélményekben.

– Így nyomtam korábban is Kisvárdán, ahol a meló mellett többször nyertünk bajnokságot – elmélkedett Fodor András. – Még mindig imádok futballozni, és az is fontos, hogy Semjénben nagyon jó a csapatszellem, a légkör, ami a szereplésünkön is visszaköszön, így még inkább motivált az ember. Ameddig nem lógok ki a sorból, játszani fogok, meg aztán volt, aki az mondta: örök fiatal maradok, na, ez azért zene füleimnek. Próbálok spotszerűen élni, bár nem edzek már annyit, mint anno, de odateszem magam, próbálok segíteni, biztatni a fiatalokat. A rutin meg az évek, talán nem beszélek nekik hülyeségeket…

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .