Kattints a képre!!

Nem mismásolnak Kótajban: a megyei másodosztályú egylet a bajnoki cím megszerzése érdekében töri magát a Pannónia Zrt. csoportban. Nem minden alap nélkül, elvégre a Seregi-legénység jó ideje megkerülhetetlen tényező: ősszel is betonbiztos tagja volt az élcsoportnak, más kérdés, ezúttal is az „üldöző” szerepkörbe kényszerül.

Seregi Mihály bízik a sikeresebb folytatásban Fotó: magánarchívum

A második helyen állomásozó csapattal szemben kétpontos előnyt „épített” a listavezető Nagykálló, és némileg hátrafelé is szükséges tekintgetni: a tűzközelben tanyázó harmadik Szakolyra, illetve a Tiszavasvári, Tiszalök duóra sem árt figyelni.

– Kár lenne tagadni, csalódott vagyok – szögezte le Seregi Mihály, a Kótaj edzője. – Az első helyet tűztük ki célul, sajnos, nem várt eredmények csúsztak be: ilyen volt a Biri elleni hazai vereség, illetve a Szakoly és az Apagy elleni meccseken is pontokat hullajtottunk, ennyi botlás pedig nem fért bele. Jóllehet a Nagykálló és a Tiszavasvári elleni rangadót megnyertük, tehát a csapat azért bizonyította erejét. Az összpontosítás hiányzott, feltétlenül tanulság, hogy minden mérkőzést komolyan kell venni, ennek megfelelően készülni, hozzátéve, nyilván én is hibáztam, amit vállalok. Ettől függetlenül tragédia azért nem történt, nem csúsztunk le semmiről, tavasszal bőven lesz lehetőség, hogy megvalósítsuk a tervünket, viszont az is igaz, sokat már nem hibázhatunk.

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .