Kattints a képre!!

Ha nem is a kertek alatt közlekedve, mindazonáltal szépen, csendben a harmadik helyre araszolt fel a Nyírvasvári megye kettes csapata a Gémtech csoportban.

Jó most nyírvasvári futballistának lenni Fotó: tudósítónktól

Ami abból a szempontból nem meglepetés, hogy az együttes rendre beékelődik a közvetlen élcsoportba, jóllehet ennyire jól régen állt a szénája.

– A végét elkaptuk – utalt Paulik János, a Nyírvasvári edzője arra, hogy különösen az őszi hajrában „megszaladt” a gárdának, amely az utolsó hat meccsen veretlen maradt. – Nyáron jelentős változások történtek a játékoskeretben, majd a Nyírcsaholy megszűnése után a Baráth testvérek is csatlakoztak, és már ekkor olyan érzésem volt, hogy ebből valami szép is kisülhet, hát abszolút nem kellett csalódnom. Igaz, akadt két olyan mérkőzés, amelyet nagyon sajnálok, mert többet kihozhattunk volna belőle… Másfelől a csapat átlagéletkora nincs huszonnégy év, plusz az ificsapatunk vezeti a bajnokságot, úgyhogy tényleg nem lehet ok panaszra. Egy-két poszton jó lenne azért erősíteni, a kiszemeltek megvannak, de télen nem egyszerű ez a történet, mindenesetre, ha már ideáig eljutottunk szeretnénk érmet szerezni!

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .