Kattints a képre!!

A házi góllövőlista fényesen bizonyítja: a Nyírbátor megyei első osztályú csapatánál a „nagy öregek” még mindig jól húznak. A harminchét éves Török István mindenkit lepipált ebben a tekintetben, miközben a kereken negyven Hegedűs Tibor, vagy éppenséggel a negyvenöt esztendős Erdei Zoltán továbbra is képes domborítani.

Hab lenne a tortán, ha tavasszal előrelépne a tabellán a bátori csapat Fotó: Imre Mónika

Másfelől kevés együttes muzsikált eredményesebben idegenben, mint otthon, márpedig a Bátor kétszer annyi pontot kaszált vendégként, mint saját katlanjában.

– A nyári felkészülés során, majd a szezon elején sérülések hátráltattak minket, miután ki tudtunk egyenesedni, onnantól kezdve jöttek az eredmények – összegzett Erdei Zoltán, a Nyírbátor játékos-edzője. – Nyolc meccses veretlenségi sorozatot produkáltunk, a vége viszont megint nem sikerült, hozzáteszem, ekkor olyan csapattokkal találkoztunk, amelyek az élmezőnyhöz tartoznak. Nem igazán találok magyarázatot arra, hogy mitől ment jobban idegenben, de ez olyan dolog, előfordulhat, tavasszal megfordul a trend. Nem hiszem, hogy ebből komoly következtetéseket lehet levonni, abból a szempontból viszont tanulságos volt az ősz, látjuk, van még hová fejlődnünk. Kicsit azért bosszant, érzek némi összefüggést az idény második felében elért eredmények és a csökkenő edzéslátogatottság között. Azt gondolom, a csapat jelenleg a középmezőnybe van kalibrálva, ami természetesen nem jelenti azt, hogy összeszorított foggal ne lenne benne az előrelépés esélye.

Bátori barangoló

A Nyírbátor megyei első osztályú csapatának őszi mutatói

Bajnoki állás: 9.  Nyírbátor  15  6  3  6  27–35  21

Hazai pályán:  8  2  1  5  8–22  7

Idegenben:     7   4  2  1  19–13 14

Házi góllövőlista. 8 gólos: Török István. 4 gólos: Bakó Tamás, Hegedűs Tibor. 3 gólos: Erdei Zoltán. 2 gólos: Danó Máté, Nagy Tibor. 1 gólos: Czerula Zsolt, Lukács Tamás, Sitku Ádám. Öngól: Géczi István (Autria Juice-Vásárosnamény)

Kattints a képre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .